Cautare

1047 de rezultate pentru "visul la cheie" (3.29 secunde)
Zeci de miliarde de lei datorii la bugetul consolidat al statului, facturi neplatite la fel de mari catre furnizori, acesta este tabloul general al afacerilor patronate de Costi Dilgoci care "a reusit" in doar citiva ani sa puna pe butuci mare parte din afacerile incepute, lasindu-i totodata pe "partenerii" sai cu ochii in soare.
'In ultimii 20 ani, aproape toata industria a fost pusa la pamant: ... Un reportaj din seria "Romania, te iubesc", de la PRO TV Combinatul Siderurgic "Victoria" Calan a fost de mult infrant. ... Pana la ultimul nivel... ... In 1869 s-a inceput constructia primului furnal la Calan.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
Neagu Udroiu Fostul ambasador al Romaniei la Helsinki, publicistul Neagu Udroiu implineste astazi 72 de ani. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani!". ... In mod sigur, gandul dumneavoastra de a sta de vorba cu mine insumi, tocmai acum la ora bobocilor in floare.
Dupa cum era de asteptat, Traian Basescu a reusit sa-si impuna omul la conducerea super serviciului secret infiintat vineri printr-o hotarare a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT).
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit:
Dupa ce Mihaela Radulescu l-a invitat la Gala a devenit radulescolog. Visul sau, de vechi poet oniric, e sa ajunga la concurenta cu Cosmina Pasarin.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
- definitie de Siegmund Freud Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge. ... - definitie de Marchizul de Sade Fericirea este o urmare a intamplarilor la care nu ne opunem.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
Dosarul a fost prezentat ieri, 27 martie a.c., la Curtea de Apel Iasi. ... Batalia pentru cine va detine pana la urma conducerea Consiliului Judetean Constanta a inceput insa, cateva nume fiind deja vehiculate, mai ales din partea democratilor.
Si nu cred ca un singur om, ajuns intr-o functie atit de importanta, isi poate permite sa se joace cu sentimentele populatiei si cu lucruri la care nu se pricepe.
Ca maica-ta te pupa in fund, c-o sa ajunga un derbedeu, un golan, ca nu vezi la el ca e inconjurat de hoti, de pungasi? Ma jucam cu tiganii pe campul de la butoaie, fiind bursuc, ma puneau baietii in poarta, ca umpleam poarta bine.
Pedaland pe sosea, de Areta Sandru Timpul va fi acelasi - ne spuse batranul din fotoliu, pregatindu-si o tigara - indiferent daca va fi masurat de un ceas de mana sau de clepsidra, timpul va fi la fel chiar daca ti se va parea ca pe-un cadran de nisip minutele se scurg mai usor, timpul va fi acelasi, v-o spun eu, mai zise el si incepu sa fumeze.
Merge regulat la inot. ... Corina se prabuseste la ea in casa, cu dureri puternice in piept, in bratul stang si in maxilar. ... La spital, medicii nu-si cred ochilor. ... Abia dupa o ecografie, care pune in evidenta o deformare neobisnuita a inimii, medicii reusesc sa ajunga la o concluzie:
Vedete care au ramas insarcinate dupa 40 de ani Fie ca nu au putut avea un copil mai devreme, fie ca au amanat momentul, vedetele sunt si ele persoane obisnuite, deci nu-i de mirare ca multe nume cunoscute de la Hollywood au facut copii la peste 40 de ani.
La inceputul anului 2005, primarul Solomon anunta ca are mare nevoie de consilieri personali pentru a putea conduce mai bine orasul.
Am inceput in 1997, si am dezvoltat afacerea de la an la an. ... Fiind o afacere de familie, am incercat ca principiile ce au stat la baza familiei noastre, sa fie practic si principiile afacerii noastre, iar acelea cred ca sunt :
Winter il numea pe Goddard Profesorul neinteles, amintind despre teoria acestuia, care a infierbantat brusc mintile oamenilor - scriitori, graficieni, ziaristi, referitoare la posibilitatea ca o racheta sa ajunga pe Luna.
google-analytics.com